2 mijë e 203 gjoba trafiku trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Policia ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shqiptuar 2 mijë e 203 gjoba në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 14 aksidente me të lënduar dhe 28 me dëme materiale.Në 24 orëshin e fundit, janë arrestuar 25 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje.

Leave a comment

Your email address will not be published.