Departamenti i Mbrojtjes i SHBA-së publikon pamjet te FSK në trajnim me ushtrinë amerikane

Nuk janë raste të rralla kur Forca e Sigurisë së Kosovës dhe ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës stërviten së bashku.Së fundmi, të dyja ushtritë kanë kryer stërvitjet në Prishtinës.

Departamenti i Mbrojtjes së ShBA-së i ka publikuar disa nga pamjet e stërvitjes së përbashkët.“Ushtarët nga Grupi i 10-të i Forcave Speciale dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës marrin pjesë në një stërvitje në Prishtinë, Kosovë”.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.