Bishat e blinduara: Njësia speciale e Kosovës me tri sosh

Tre transportues të blinduar i janë dorëzuar Ministrisë të Brendshme të Kosovës (MPB) për t’u përdorur nga Njësia Speciale e Policisë.

Kjo është bërë e ditur në një njoftim nga AM General, që është udhëheqës isigurimit të automjeteve taktike dhe sistemeve të lëvizshmërisë ushtarake, . Ky dorëzim i transportuesve, thuhet se nënkupton partnerin e gjatë të AM General me Kosovën, duke përfshirë këtu edhe dorëzimin e 200 automjeteve HUMVEE përgjatë tre viteve të fundit.

Ne jemi të nderuar që Policia e Kosovës na ka zgjedhur neve për siguruar një zgjidhje në mbështetje të tyre për zbatimin e ligjit”, është bërë e ditur nga AM General. Tutje, thuhet se një prej këtyre mjeteve është tranportues personeli, që ndërthur përformancën taktike, aftësinë e f0rtë, hapësirën e lartë të brendshme dhe ngarkesën.

Leave a comment

Your email address will not be published.