Policia Ushtarake e FSK-së dhe Policia Ushtarake e Forcave të Armatosura të Shqipërisë stërviten së bashku.

Policia Ushtarake e FSK-së dhe Policia Ushtarake e Forcave të Armatosura të Shqipërisë stërviten së bashku.

Fokusi i stërvitjes së përbashkët ishte më shumë në aktivitetet nga fusha e mbrojtjes së afërt, ngritja e pikave  te  kontrollit dhe përcjellja e konvojit me mjete të rrezikshme.Vazhdojmë së bashku drejtë sukseseve të përbashkëta!Së bashku më të fortë

Leave a comment

Your email address will not be published.