Ushtria me Snajper te reja te ardhur nga amerika

Ministri në detyrë i Mbrojtjes, në intervistë në Pernime ka treguar se sa është e ,amratosur Kosova dhe Ushtria e saj. Ai ka thënë se FSK ka arritur të realizojë buxhetin 62 milionë euro gjatë vitit të kaluar.

Për momentin ushtarët janë të amra,tosur me amrë sulmu3se, amrë individuale dhe ditët e fundit kemi arritur të sistemojmë sna,jperët e teknologjisë së fundit. Jemi në kontraktim edhe të amra,timit të rëndë që do të pajisemi këtë vit,”

Leave a comment

Your email address will not be published.