Ushtria do ta kete kete sistem amerikan

Komandanti i F0rcës së Sigurisë së Kosovës  ka bërë me dije se transformimi i kësaj frce po bëhet në koordinim me aleatët ndërkombëtarë. “Kemi prezantuar idenë tonë dhe planet tona. Kemi ndërtuar një plan afatgjatë në bashkëpunim me partnerët tanë. Ne kemi filluar bashkërisht me partnerët tanë të punojmë në këtë drejtim”, ka thënë Jashari.

ka thënë se FSK-ja me ketë transformim do të pajiset me amratim amerikan. “Sistemin e amratimit do ta kemi amerikan. Edhe automjetet do të jenë amerikane”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *