Lajm i hidhur: Vdes veterani i luftës së UÇK-së

Ka ndërruar jetë veterani i luftës së UÇK-së, Ajvaz Karpuzi.

I ndjeri Karpuzi, vite më herët ishte Kryetar i Organizatës së Veteranëve të Luftës dega në Lypjan, dhe aktualisht anëtar i Këshillit Drejtues të OVL UÇK-së selia qendrore në Prishtinë.

Njoftimin për vdekjen e tij e kanë dhënë familja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *