Haki Abazi po i del kunder Levizjes Vetevendosje sepse… – Ja per qfare behet fjale.

-Deputeti i VV-së, Haki Abazi, në një pos,tim të bërë në Facebook, ka treguar se që nga zgj,edhja e tij si deputet është hera e parë që nuk mer pjesë në seancën e Kuvendit të Kosovës.Abazi ka thënë se mos-pjesëmarrja e tij lidhet me disa pak,ën,aq,ësi të tij të cilat i ka transmetuar tek lidershipi i VV-së.Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë- votues.Është hera e parë që sot nuk kam marrë pjesë në seancën e Kuvendit që nga zgjedhja ime deputet në këtë përbërje.Ka një sër faktorë që më ka sh,tyer të bëjë këtë veprim dhe në këtë kohë. Të gjitha i kam tran,smet,uar tek lider,shipi dhe pres që të adresohen me kujd,es dhe në kohë.Ju falëmnderit për mir,ëkuptim për mospjesmarrjen sot

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *