E FUNDIT/ Rrefim nga viti 1999 – E moshuara nga Hasi me lot ne sy: Kam strehuar Thaçin e Veselin, por pastaj serbia e beri kete gje ndaj meje(VIDEO)..

-Rrefim nga viti 1999 – E moshuara nga Hasi me lot ne sy: Kam strehuar Thaçin e Veselin, por pastaj serbia e beri kete gje ndaj meje.Nē njē shtēpi nē Kukēs, respektivisht nē Has, kanē fjetur e janē strehuar tre muaj Iufj,tētarēt dhe udhē,heqēsit e UÇK-sē, pēr,fshirē; Heroi Luan Haradinaj, Hashim Thaçin e Kadri Veselin. E moshuara nga Hasi, me bujarinē e saj tregon se ka gatuar ushqim pēr Iufj,tētarit e lirisē dhe kanē fjetur 15 Iufj,tētarē nē njē dhomē tē ngushtē.Ajo tregon vendin se ku kanē fjetur duke thēnē; “kētu kanē fjetur tre muaj, ata kanē hjekē keq, por ata nuk e kanē kshyrē atē punē, sepse qēllimi ishte liria e Kosovēs”.

Ajo tregon se aty afēr ishte njē tunel ku ata i kishin mbajtur ar mē,t, nga b0 mba,t, kall shni,kovē t e mit roIo,zēt.E moshuara nga Hasi tregon se vajza 13 vjeçare e saj ishte pIa,gosur nga b 0m,bar dime,t e serbēve ndaj shtēpive tē tyre. Mē tutje, nēn emocion dhe me lot nē sy tregon se “jam e v ra,rē nē shpirt pasi ata janē nē b ur,g, sepse ata ishin shumē korrekt, unē jam munduar shumē pēr ta, por tutem qē s’kam ba boll prapē pēr ata njerēz sepse ata merituan mē shumē”.Vid,eom,ater,ial,i ne vazh,dim:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *