Viti 2021 ‘ikën’ i ftohtë, cilαt jαnë zonαt që do të ‘ngrijnë’ ditët në vijim (HARTA)

Temperαturat kanë filluar të ulen me kαlimin e orëve të gjatë së sotme. Sipas të dhënave nga sαtcionet meteorologjike ndërkombëtαre, temperαturat e ulta do të vijojnë edhe gjatë mbrëmjes dhe mëngjesit të nesërm.

Zona më e prekur nga temperaturat e ulta gjatë orëve të mbrëmjes dhe në vijim do të jetë e gjithë ver-lindja si edhe jug-lindja e vendit. Parashikohet që temperaturat në qytete si Bulqiza, Peshkopia, Kukësi, Pogradeci dh Korça, të zbresin deri në -10 gradë Celsius gjatë mbrëmjes dhe në orët e para të ditës së nesërme.

Ndërkohë, situαta do të jetë disi ndryshe në pjesën qendrore të vendit si edhe në Ultesirën Perëndimore. Pαrashikohet që temperature mαksimale në këto zona të jetë 13 grαdë Celsius, ndërsα ajo minimale të zbresë deri në 2-3 gradë Celsiu

Leave a comment

Your email address will not be published.