Ushtria shqiptare merr komandën e forcave të NATO-s në kufi më Rusinë

Kontigjenti i ushtrisë shqiptare ka marrë komandën e forcave të NATO-s në kufi më Rusinë.
“Kontingjenti shqiptar i Grupit Battle eFP të Letonisë mbajti së fundmi ceremoninë e transferimit të autoritetit në kampin Adazi.

Duam të falënderojmë anëtarët që po shkojnë në shtëpi për punën dhe përkushtimin e tyre të palodhur dhe mirëpresim anëtarët e ardhshëm në mision!”, thuhet në njoftimin e Prezencës së NATO-s, ndërsa janë publikuar edhe pamje nga ceremonia e zhvilluar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *