– Në Zorrë Kemi Deri 15 Kg Hhelme Që Shkaktojnë Sëmundjeet Më Të Rendaa: Ekspertët Zbulojnë Se Si T’i Nxjerrim Nga Trupi!…

– Në Zorrë Kemi Deri 15 Kg Hhelme Që Shkaktojnë Sëmundjeet Më Të Rendaa: Ekspertët Zbulojnë Se Si T’i Nxjerrim Nga Trupi!…

Në Zorrë Kemi Deri 15 Kg Hhelme Që Shkaktojnë Sëmundjeet Më Të Rendaa: Ekspertët Zbulojnë Se Si T’i Nxjerrim Nga Trupi!……………..

Kapsllëqe të shpeshta, tepricë kilogramësh apo mungesë kilogramësh, çrregullim i metabolizmit, diabet, sëmunddjee të veshkave, sëmunddjee të dëgjimit dhe të shikimit, sëmunddjee të lëkurës, të flokëve dhe të thonjve dhe sëmunddjee të tjera deri te kanncerii, janë tregues që zorrët ja janë të ndottura…………….

Ilaçi më i mirë natyral është zgjidhja e duhur për këtë problem. 1 deri 3 lugë fara liri të bluar në ditë për tri javë plotësisht do të pastrojnë zorrën tuaj të trashë dhe zorrën e hollë………………

Në zorrë shtresohet sekkreciion i mukkozës, krijohen shtresa paraziitësh. Ky tretman do t’jua mbrojë florën e zorrëve. Me ndihmën e kësaj metode mund të normalizoni peshën trupore. Do të diigjni tepricën e yndyrës, ndikon edhe në rregullimin e metabolizmit liipid……………..,..,..

Liri absorbon dhe elimiinon hhelmett nga organizmi dhe zvogëlon kolestteriinën në gj ak………..,.,,..,

Konsumimi i tij ndihmon te proceset inflammatoree të mukozës të traktit të sipërm respirator dhe traktit gastrointestinal, te gastriti, koliiti, i thatti në lukth dhe në zorrën dymbëdhjetëgiishtoree, sëmunddjeet e traktit uriinar, cistiititt, piielonnefrititt, obezitetit dhe rregullon metabolizmin lipidd…………….,..,

Receta për pastrim të zorrëve me ndihmën e lirit të bluar……….

Tri javë në vend të kafjallit konsumoni këtë tretje:

Java e parë: 1 lugë fara liri të bluar të përzier me 100 ml kefir……….

Java e dytë: 2 lugë fara liri të bluar të përziera me 100 ml kefir…….

Java e tretë: 3 lugë fara liri të bluar të përziera me 150 ml kefir………

Nëse nuk keni ku të blini fara liri të bluar, blini ato dhe bluani. Më së miri është të bluani çdo ditë, sepse nëse bëhet rezervë mund të prishet………………….

Këtë tretje pini çdo mëngjes në vend të kafjallit………..

Leave a comment

Your email address will not be published.