Ministri Mehaj Dita e parë e Vitit të Ri 2022, ditë me Diell

Dita e parë e Vitit të Ri 2022, ditë me Diell.
Iliro-dardanët besonin në Zotin e Diellit që ishte mbi gjithçka.
Ashtu si rrezet e sotme, paqim ngrohtësinë në zemra për njëri-tjetrin e ndriçimin e mendjeve tona në rrugën tonë të prosperitetit.

Shumë urime edhe njëherë Vitin e Ri 2022
Zoti ju bekoftë me dashuri, paqe dhe fuqi

 

Leave a comment

Your email address will not be published.