Këtij i thuhet “SHQIPTAR ME ZEMËR“ shikojeni se çka i bën serbit në ring!! January 1, 2022

Këtij i thuhet “SHQIPTAR ME ZEMËR“ shikojeni se çka i bën serbit në ring!! Këtij i thuhet “SHQIPTAR ME ZEMËR“ shikojeni se çka i bënë serbit në ring!! – Shqiptari nokauton Serbin brenda 3 Sekondave. Nico Tolaj VS Gordan Zoric – Momenti kur Shqiptari nokauton Serbin vetem brenda 3 Sekondave. Ne ju sjellim pamje ekskluzive nga kjo perballje qe po e bene cdo shqiptar te ndihet krenar ku shihet shqiptari zemer luan per 3 sekonda e hedh ne toke serbin dhe aty mbaron gjithcka, referi tregon se mbaron ndeshja. Ju ftojme te ndiqni pamjet:

Leave a comment

Your email address will not be published.