Ushtria është e pregaditur dhe e gatshme, keto jan lajmet e mira

Në këtë shprehur e knaq amerika me Ushtrin e Kosoves, dke përfshirë edhe partneritetin në fushën e sigurisë.

Letra ishte pasuar edhe me anulimin e vizitës së planifikuar të Gjeneralit Timth në Kosovë, e që kishte për qëllim të përqendrohej në bashkëpunim bilateral në fushën e sigurisë.

Këto zhvillime edhe kishin luatur ndërmjet shteteve dhe kishin ngjallur vullnet në përkrahjen në procesin e trazicionit

Mirëpo, i pyetur rreth mbështetjes së SHBA-së në fushën e sgurisë, nuk ka dhënë detaje, por ka thënë po vazhdon mbështetja nga Amerika në procesin e Ushtri

Ne e kemi përkrahjen amerikane. Nuk e kemi asnjë problem dhe ne jemi duke u zhvlluar, në bazë të planeve tona që i kemi dhe nuk asnjë shqetësim. Është duke shkuar sipas planit që e kemi ndërtuar bashkërisht

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *