Burrë e grua në Prishtinë rrahen mes vete për vit të ri, përfundojnë në spital e polici

Një burrë dhe një grua(bashkëshortë) zgjodhën që ditën e fundit të vitit 2021 mos ta presin me valle e festë, por me grushte e dhunë.

Ata pas një mosmarrëveshje dje rreth orës 11:00 u rrahën mes vete.

Policia ka thënë se që të dy pranuan tretman mjekësor, e më pas u intervistuan.

Leave a comment

Your email address will not be published.