Arrestohet një person për ka nosje në Ferizaj

Stacioni policor nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, sot ka pranuar një informacion se në rrugën ‘’Kuvendi i Arbërit’’ në Ferizaj është një rast i kan sojes.

Në lidhje me këtë, policia i ka marr veprimet e nevojshme dhe menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe në rast janë kycyr Njësia e Hetimeve , ku kanë arre stuar personin e dyshuar me inicialet E.N (M/K) 19 vjeçar, ( i njohur për policinë përdorues i narkotikëve) i cili kishte ka nosur babain e tij, e më pas edhe gjyshin e tij.

I dyshuari është shoqëruar në stacionin policor në Ferizaj dhe me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, i njëjti është dërguar në mbajtje për 48 orë , për procedura të mëtejme hetimore.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *