“Afganistani u pushtua per 9 dite, Serbia me dashte e merr Kosoven per ..

– “Afganistani u pushtua per 9 dite, Serbia me dashte e merr Kosoven per ……

AKTUALITETE“Afganistani u pushtua per 9 dite, Serbia me dashte e merr Kosoven per 9 ore”………

Buzhala: Af ganistanin e morren për 9 ditë, Serbia e merr Kosovën për 9 orë…….

Gazetari dhe pronari i gazetës Express z. Berat Buzhala ka iro,nizuar me ngjarjet e fundit në Af gani,stan duke i ndërlidhur edhe me Kosovën. Ai gjithashtu ka thumbuar edhe dia,sporën.Ja postimi i tij i plotë:……….

Qikjohja te ndodhe kur i thu Ame rikes “a po largohesh prej ktyhit, se na jena shtet sov,ran”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU..,,.,.,.

Af ganis,tani u mor nen kontroll per 9 dite…..,….

Neve nuk na zgat qaq. Bo vakija 9 sahat. Sigurisht qe kjo rre,gull nuk vlen per juve qe nuk jetoni ne Kosove. Berlinin Serbia nuk vjen me e push,tu e as Sangallen (St. Gallen

Leave a comment

Your email address will not be published.