Ndahet lajm i hidhur për Hashim Thaçin.. I dalin pamjet ku sigurimi i Thaçit “godet” një të ri të pa fajshëm me urdhërin e tij… (PAMJE)

Ne internet po qarkullon nje video ku shihet ish presidenti i vendit z.Hashim Thaci mundohet qe te mbaje nje interviste para mediave dhe gazetareve ndersa prej anash kercen nje i ri duke i bertitur ish presidentit “Hajna, hajna…”.Shikojeni se si sigurim i Presidenit tē vendit tonë Hashim Thaqi-t bëri dhun tek një person me urdher të Thaqit vetëm pse i tha Hajn!!Për më shumë shikojeni dhe shpërn dajeni videon…

Leave a comment

Your email address will not be published.