Nχltoni Gjermania kërkonë punëtorë: Paga 8mijë euro dhe banesa e paguar!!

Punëdhënësi më i madh gjerman, aeroporti Fraport, ka njoftuar se punëtorëve të interesuar u ofron pagë vjetore midis 5 mijë dhe 8 mijë euro, shkruajnë mediet gjermane.Punëtorët megjithatë do të duhej të kenë njohuri të gjuhëve gjermane dhe angleze, ku përpos punëtorëve të kualifikuar do të punësojnë edhe punëtorë të pakualifikuar.

Aeroporti i Frankfurtit i ka 81 mijë të punësuar, megjithatë ka ende mungesë të fuqisë punëtore.

Leave a comment

Your email address will not be published.