Mesazhi i amerikaneve ne Prishtine per fundvit po dridh serbet – “Me te bashkuar se kurre me Kosoven”

Mesazhi i amerikaneve ne Prishtine per fundvit po dridh serbet – “Me te bashkuar se kurre me Kosoven”-Mesazhi i ame,rikanēve nē Prishtinē pēr festa tē fundvitit: Partneriteti me Kosovēn mē i fortē se kurrē.I ngarkuari me punē nē Ambasadēn e Shteteve tē Bashkuara tē Ame,rikēs nē Prishtinē, Nicholas Giacobbe dhe bashkē,punētorēt e tij ame,rikanē nē Kosovē pērmes njē videoje kanē uruar Vitin e Ri 2022 dhe kanē dhēnē mesazhet e tyre.Pērmes Twitter-it, Giacobbe ka thēnē se viti 2021 ka provuar se partneriteti nē mes tē Ame,rikēs dhe Kosovēs ēshtē mē i fortē se kurrē.“Nē vitin 2021 u shfaq kēmbē,ngulja dhe qēndrueshmēria e Kosovēs dhe kosovarēve. Viti 2021 provoi gjithashtu se partneriteti midis SHBA-sē dhe Kosovēs ēshtē mē i fortē se kurrē. Kētu janē vetēm disa shembuj tē pēr,parimit qē kemi bērē sē bashku kētē vit. Gēzuar Vitin e Ri!”, ka shkruar Giacobbe.Tē arriturat e pēr,bashkēta Kosovē-SHBA pērmenden gjatē gjithē videos, si dhe bashkē,punimet e shumta qē janē bērē nē kētē vit.Nē videon e publikuar nē fillim pērmendet donacioni ame,rikan i vaksinave pēr Kosovēn, dhe gjithashtu shkuarja e ush,ta rēve tē Kosovēs nē Kuvajt nē kuadēr tē ush,tri sē amerikane atje.Gjithashtu pērmenden edhe strehimi i af,gan ēve dhe bashkē,punimi me institucionet e sigurisē dhe drejtēsisē pēr Iuf,tēn kundēr k rim,it tē organizuar dhe ko rrup,sionit. /Telegrafi/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *