Ja si Baton Haxhiu shkrihet se qeshuri kur eshte duke biseduar me Vuçiqin

Ish Drejtori i Klan Kosova Baton Haxhiu duket se ka ra,porte të veçanta me Presidentin aktual serb Aleksandar Vuçiq. Në një fotografi që po qark,ullon në int,ernet ai shihet duke u përsh,ëndetur ngroh,të me she,fin e shtetit serb.

Haxhiu kishte qëndruar në Serbi vite më parë në k,uadër të një dele,gacioni të udhë,hequr nga Kryeministri Edi Rama kur dy liderët kishin mbajtur një kon,ferencë për media me tensi,one.Por duket se Haxhiu kishte qenë pjesë e dele,gacionit shqiptar edhe në Nish kur Serbia dhe Shqipëria kishin mbajtur një forum eko,nomik

Leave a comment

Your email address will not be published.