Haradinaj për dërgimin e Ushtrisë në SHBA: Është meritë e Ibrahim Rugovës, Adem Jasharit e të gjithëve që kontribuan

Daut Haradinaj nga foltorja e Kuvendit, ka përgëzuar të gjithë akterët ndër breza për atë që quhet si sukses i madh për Kosovën e që është marrja pjesë e Ushtrisë së Kosovës, në misione paqëruajtëse së bashku me Ushtrinë amerikane.

“Është meritë e Ibrahim Rugovës, Adem Jashari, dhe gjithë atyre që kanë kontribuar ndër breza”, tha Haradinaj

Ai u shpreh i lumtur që personalisht ka mundësinë që të marrë pjesë në këtë votim dhe subjekti në të cilin është Shef i Grupit Parlamentar po ashtu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *