Behgjet Pacolli thote se Albin Kurti duhet te mendoj edhe per ata qe nuk e kane Votuar

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka përdorur thënien “Fituesi e drejton lojën” për të treguar se presidenti i ShBA-së e mban këtë po,zi,të edhe në atë pjesë të po,pull,sisë, që nuk e ka vot,uar.Pacolli këtë thënie e ndë,rlid,hi edhe me kryeministrin e vendit, Albin Kurti, për të cilin sug,jer,on që të fillojë e të me,nd,ojë se është kryeministër edhe i atyre që nuk e kanë vot,uar, njofton Klankosova.tv.

“Fituesi e drejton lojën”, thotë një thënie pop,ull,ore, por loja ka rregullat e saj. Presidenti amerikan është edhe president i asaj pjese të popullsisë që nuk e ka votuar. Ven,dime,t e qeverisë janë për t’u përs,hën,detur dhe si,guris,ht të nevojshme për të ecur përpara me fo,rci,min e shtetësisë sonë. Nuk besoj se vend,im,et e mira nuk mbësh,tete,n edhe nga pjesa që nuk e ka votuar z. Kurti. Kjo është edhe një arsye që kjo qeveri të fillojë të mendojë se është edhe qeve,ria e atyre, nga të cilët nuk u vot,ua”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.