Zbulohet skandali i rradhes, nje e vertete e “zeze” per Donika Gervallen – “Ka perkthyer dokumente kundër UÇK-së vetëm për ta fituar azilin e saj”

Analisti politik: Donika Gërvalla ka përkthyer dokumente kundër UÇK-së ve,tëm për ta fituar azilin.Analisti politik, Shemsi Jashari ka dal,ë me një reagim interesant në rrjetin social “Facebook”.Ai ka akuzuar ministren e jashtme të Kosovës, Donika Gërvallan se ka përkthyer dokumente kundër UÇK-së, vetëm për ta fituar azi,lin, përcjell GazetaBlic.Më poshtë edhe shk,rimi i plo,të:Prej “Skenderi del beteri” kan thënë pleqt!!Është e dhimbshme që, disa burra të mdhenjë s’kan lan kërkon mbrapa, e kan mbyll shtë,pinë me therrë!!Kjo përkth,yesja Donika, e ka kallxu veten se çfare ës,htë kur është bërë rivahr,rimi i es,ht,rave të babës së vet, kur ka refuzuar togun cerem,onial të ushtrisë për ta përcjel,lë me nderime ush,tar,ake deri ta vah,r,ri!! Kur e ndau për së vdekuri nga sho,kët e tij me të cilët u v,ra!! Çka me prit ma mirë prej saj?

E asimiluar e mbushur urre,jtje kund,ër kombit të vet.Z.Kurti e njeh dhe e dinë mirë këtë dhe po e përd,orë për qëllime poli,tike, GABIM Albin, mbështetja e popullit ish,te për ty dhe jo për sojin e saj.. në fund histo,ria do ta përmend përformancën e qeveri,së “Kurti II” e jo përkthyesen e cila ka përkthyer e përs,htatur, me mijra deklarata të rrej,shme kundër UÇK-së,vetëm për të marr azil në Gjermani.Një ditë do të hapen arkivat dhe do të shihet emri saj.Është parim i dre,jtësisë, çdokush duhet të trajtohet si i pafajshëm derisa nuk i dëshmoh,et fajs,ia dhe shpallet fajtor.Për,kthyesja po e bënë të kundërtën, si dikur një gjh,yqtare serbe e masave të dhun,hshme Danica Marinkoviç, që ende pa filluar procesi i shpallte fajtor ata që, fillua,n organizimin e rezisten,cës qe solli lirinë!!Përkthyesja është ka lu,an me emocione duke pritur se dikush do ta kërcënoj dhe të luaj vikth,imen,ashtu qysh ka bërë tërë jeten e saj. Kot e ke përk,thyese askush stë merr serioh,zisht çka duash fol e shpif.

Leave a comment

Your email address will not be published.