“Vuçiç përballë tij më nuk do të ketë mikun e tij Hashim Thaçin”. Ja skenari qe e pret Vuçiqin

Skenari ‘shka.tër.rues’ për Vuçiqin, “përballë tij më nuk do të j,etë miku i t ij Hashim Thaçi”, po r…Kosova dhe Serbia pritet të takoh,en në Bruks el në muajin maj.Dia,logu Kos ovë-Serbi do jetë më serioz me ardhje e Presid,entit Bi den në SHBA dhe të Albin Kurtit në Kosovë me një rritem të shpejtë të njohjeve reciproke të dy shteteve fqinje, kjo vë,rehet te letrat e fundit të Joe Biden dërguar el,itës politike të Kosovës për një marr,ëveshje të shpejtë përfundimtare të dial,ogut me Serbinë.Kështu ka vle,rësuar prof.

Sulej,man Me hazi, i cili s,hton se, dialogu do të jetë ndryshe me krye ministrin Albin Ku rtin.

Leave a comment

Your email address will not be published.