Staf me kompetencë të lartë në planifikimin dhe ekzekutimin e operacioneve

Shtabi i Përgjithshëm i FSK-së -Staf me kompetencë të lartë në planifikimin dhe ekzekutimin e operacioneve.

Komandimi dhe kontrolli i duhur i Forcave tona, gjatë këtij viti, u mbështetën me profesonalizëm të lartë nga të gjitha komponentët e planifikim-ekzekutimit të Shtabit të Përgjithshëm të FSK-së.

Për këtë edhe vizita ime e sotme ishte për t’u shprehur mirënjohjen e lartë për suksesin e realizuar.
Urime gjithë stafit të Shtabit të Përgjithshëm Vitin e Ri, me dëshirat më të mira për ju dhe suksese tona të radhës

Leave a comment

Your email address will not be published.