Sali Berisha ja qet te “zezat” Edi Rames dhe Vuçiqit “zbulon” planin sekret te tyre per Kosoven permendet edhe Hashim Thaçi.

-Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka komentuar formimin e Qeverisë Rama 3.Ai në një postim në rrjetin social Facebook Qeverinë Rama 3 e cilësoi si fa.tke.qës.ia e tretë kombëtare e Shqipërisë dhe shqiptarëve.Gjithashtu, Berisha u shpreh se mandati i tretë i ‘ar.gat.it’ të Vuçiqit është mandati më i r.rezi.ks.hëm ne historinë e kombit shqiptar. Ai tha se ky është mandati i vasa.lite.tit të plotë të Shqipërisë ndaj Beogradit, të rrethimit të Kosovës nga kli.k.at antis.hqipt.are të Tiranës dhe Shkupit.Derisa, ish-kryeministri i Shqipërisë përmendi edhe planet e Edi Ramës, Hashim Thaçit dhe Baton Haxhiut për ndarjendhe co.pë.tim.in e Kosovës.

“Në dy mandatet e para Trojka fam.ëze.zë shqipfolëse, por alb.ano.fo.be Rama-Thaçi-Baton Stanishiqi bënë gjithçka të co.pt.on.in dhe ndanin Kosovën po dë.sh.tuan.Në mandatin e dytë Edvin Kristaq Rama firmosi traktatin ant.ishqi.ptar të serbomadhisë të Novisadit në hartën e të cilit padroni Vuçiq dhe lak..ejt e tij Rama, Zaev fshinë Kosovën nga harta e Ballkanit dhe krijuan Mini-Jugosllavinë me emrin kallp Minishengen. Duke shndërruar kështu Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në shtete vas.al.e të Beogradit. Pas këtij akti të trad.hëti.së së lartë kombëtare ar.g.ati i Beogradit do shpallte me porosi të pad.ron.it Vuçiq lu.f.të të ftohtë Prishtinës”, shkroi Berisha në Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.