Ushtria e jon tregon dia nga ushtrimet që i ben

FSK tregon ushtrimet që i kryen vazhimisht, “Rangersat” e ardhshëm
ju sjellim disa pamje te cilat i bejn

FSK-ja qdo dit e me shum po forcohet me pregaditjet dhe me rritjen e kapaxitetit qe po e ben qdo dit e me shum

FSK tregon ushtrimet që i kryen vazhimisht, “Rangersat” e ardhshëm
ju sjellim disa pamje te cilat i bej

FSK-ja qdo dit e me shum po forcohet me pregaditjet dhe me rritjen e kapaxitetit qe po e ben qdo dit e me shum

Leave a comment

Your email address will not be published.