Pamje emocionuese: Halil Kastrati tregon për Kadri Veselin një gjë që asnjëherë nuk e ka përmendur në publik

Pamje emocionuese: Halil Kastrati tregon për Kadri Veselin një gjë që asnjëherë nuk e ka përmendur në publik.EMOCIONUESE: Halil Kastrati tregon se Kadri Veseli i ka ndërtuar mbi 5 shtëpi për të varfërit, por asnjëherë nuk e ka përmendur në publik. “Kryetari Veseli është politikani më i sinqertë në skenën politike të Kosovës. Nuk është populist dhe propagandues si të tjerët.”-shprehet faqja ne rrjetet sociale “Simpatizuesit e PDK-se” me poshte mund ta ndiqni vidj0n::

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *