Adem Jashari e Rexhep Selimi kishin rene ne prite ne Polac, por e tejkaluan me sukses, ishte aksioni i fundit me te…

Adem Jashari e Rexhep Selimi kishin rene ne prite ne Polac, por e tejkaluan me sukses, ishte aksioni i fundit me te…Adem Jashari dhe Rexhep Selimi kishin rēnē nē pritē nē Polac, por e shpēr,thyen pritēn, ishte aksioni i fundit me tē.Rexhep Selimi kishte treguar ekskluzivisht pēr disa ngjarje tē kohēs sē Iuf tē,s, ku ishte bashkē,pjesēmarrēs me komandantin legjendar Adem Jasharin.

Ai tregoi se “Ne kemi rezistuar kundēr for,cave serbe nē Polac tē Skenderajt, ku kemi rēnē nē pritē dhe e kemi mbijetuar kētē pritē dhe e kemi mbijetuar kētē pritē, si tē thuash e kemi shpērthyer kētē pritē, nē tentim pēr t’i tēr,hequr tē pIa,gosurit e Qirezit dhe Likoshanit. qē kanē qenē tre shokē tanē tē plagosur, nē mesin e tyre ka qenē edhe Musa Jashari, Sabit Geci e Sabit Lladrovci, dhe ky ishte aksioni im i fundit me Adem Jasharin, i bie diku rreth njē jave para se me ra Adem Jashari“.Zēri: A mund tē na e kujtoni njē moment tē mirē apo tē keq me Adem Jasharin?Selimi: Nuk kam momente tē hidhura me Adem Jasharin.

Kam gjithē momente tē mira, momente pune, momente vlugu, momente ku si tē thuash kemi pasur sfida ku kemi qenē tē sfiduar, kemi qenē para zgjidh,jeve shumē tē rēndēsishme dhe i kemi bērē ato zgjidh,je. Unē dhe tē gjithē bashkēIuf,tētarēt qē kemi qenē afēr Adem Jasharit kemi qenē bashkēIuf,tētarē tē cilēt kemi vepruar nē rrethana shumē tē vēshtira dhe ia kemi arritur qē bashkē t’i bashkojmē pushkēt dhe ta tronditim Serbinē. Njē ilustrim tjetēr pēr ata qē thonē se Adem jashari nuk ka dashur tē kryej aksione nē Drenicē po ua rikujtoj se pikērisht vetē Adem Jashari ka kryer aksione nē Drenicē nē vitin 1996-1997, pra aksionet ndēr krye,soret qē janē kryer nē Drenicē duke pērfshirē edhe nē Drenas edhe nē Runikē, e duke pērfshirē edhe nē shumē vende, ka qenē vetē Adem Jashari qē ka kryer aksione.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *