Vuçiq po “çet tym per vesh” – Gris marreveshjen e SHBA-ve kerkon te mobilizohen trupat serbe. Ja arsyeja qe po “trondit” vendin

Vuçiçit po i del “tym per vesh”. Gris marre veshjen e Ua shingt,onit, kerkon serbija te mobilizoj ush tri,ne. Ja arsyeja pse FSK e revoltoi Vuçiçin.Vuçiç gris Marrë veshjen e Ua shing,tonit kërkon mobi lizimin e ush trij,së, pasi FSK-ja morri vendim për ndërtimin e bazës më të madhe ush tar,ake.Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka ndërmarrë një lëvizje ag re,sive pas qëndrimit të qartë të kryeministrit të Kosovës Albin Kurti për dialogun me Serbinë.

Në një takim që ka zhvilluar në një bazë ush tar,ake së bashku me ministrin kinez të Mbrojtjes, presidenti serb ka bërë të ditur gris,jen publike të marrë veshjes së Ua shing,tonit që firmosi në prani të Presidentit Do nald Tr ump dhe kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti. Në këtë marrëveshje bëhet e ditur se Serbia do të ndalojë procesin e lo,bimit të ç’njohjeve të Kosovës. Por sot Vuçiç e ka ria,ktivizuar këtë akt politik të Beogradit.Siç bën të ditur televizioni B 92, Vuçiç ka deklaruar nga ka zerma ush tar,ake e Dedinjës në Beograd se: “Jam krenar për faktin që unë do të de legjit,imoj shtetësinë e Kosovës”, e ka shtuar me ironi se këtë e bën “ndërsa Kurti është i interesuar për atë dialog”. “Kam frikë se atij i pëlqen të flasë më shumë me veten e tij. Lërini të bëjnë çfarë të duan dhe mun,den, ata thjesht tregojnë se kurrë nuk e dë,shironin një dialog”, tha Vuçiç, duke hapur Iufj,tën reale me Kosovën.

Leave a comment

Your email address will not be published.