Ushtria e Kosovës: blindat dhe mjetet

Ushtria e Kosoves eshte ushtria e fundit me e krijuar ne bote, deri sa u krijua kishte shume reagime te ashpra nga Serbia, Rusia si dhe nga vet bota e cetnikeve. Por per kete sic e dime, ilac i vetem eshte Europa si dhe vet Amerika.

Ne kemi pregaditur nje video ku tregon fuqine e ushtrise sone, per me shume

Leave a comment

Your email address will not be published.