Po kerkohet korigjim i kufijve. “Po ktheheni kadal dale krejt te baba Hashim, veç se me vonese po nejse”-Ja kush po e thote..

-Berisha kërkon korigjim kufijsh: Po kthehe mi te babloki Hashim, veç me vone së.Gazetari Ridvan Berisha, thotë se me zhvil,limet e fundit politike në vend dhe rajon, me th eks të veçantë zg,jedhjet në Shqipëri, lënë të kuptojnë se po bëhet e pashma,ngshme korigjimi i kufinjëve.Kjo pasi që, siç shkruan Berisha, më mirë është që të ketë korigjim kuf,injsh se bosnjizim të Kos,ovës.Për këtë ai e përmend ish-presidentin Hashim Thaçi, teksa e quan “bablok”, ku t,hotë se po kthehemi me vonesë tek ai.Shkrimi i plotë nga Ridvan Berisha:Sot asnjegjo nuk mun d te behet ne Ballkan pa shqiptaret. Demet his,torike kunder nesh deri ne rrezikun per zhduk,je sot me 2021 fale mbeshtetjes amerikane po i konsu,mojme edhe per teater patriotik.

Une nuk po shoh asgje te keqe, Serbia ishte dhe vazhdon me p,lane te moçme kunder nesh, ç’te keqe ka qe ne te behemi bashke si shqiptare e te forcoh emi ne te gji,tha dimesionet, mos u beni merak pse reagojne burokrate nga Brukseli.Zhvillimet sot treguan se opsioni real i tavolines se bisedimeve te ardhshme eshte korigjimi i kufinjve per paqe te qendru,eshme, pati politikane kosovare te te gjitha ngjyrave ne kutite e votimeve ne Shqiperi.Komentues te ndryshem, publiciste e media paten kritika gjithe diten pse politikanet kosovare moren pjese ne votime ne Shqiperi, pyetje, pikepyetje e shqetesime leg,jitime ne kont ekstin se Kosoven po e shohin si shtet rezerve.Me me mire kori,gjim kufinjsh se sa bosnjizim te Kosoves!Po kthe hemi te babloki Hashim, veç me vonese!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *