Ja marreveshja mes UÇK dhe FARK – Keta ishin perfaqesuesit dhe marreveshja

Ja marreveshja mes UÇK dhe FARK – Keta ishin perfaqesuesit dhe marreveshja.Marrē,veshja UÇK-FARK 2014-Ministri I Mbrojtjes i Qeverisē sē Kosovēs nē ekzil nē vitet ’90-ta, Halil Bicaj e ka prezant,uar pēr herē tē parē marrē,veshjen e 2 nēntorit tē vitit 1998 ndērmjet UÇK-sē dhe FARK-ut.Marrē,veshje e ka prezantuar nē emisionin Rubikon tē KTV-sē, Halil Bicaj, si ministēr i Ministrisē sē atē,hershme tē Mbrojtjes sē Republikēs sē Kosovēs, qē ēshtē njēri nga nēn,shkruesit e kēsaj marrē,veshjeje.Me kētē marrē,veshje do tē krijohej Shtabi i Pērbashkēt i UÇK-sē.

Nēn,shkrues tē kētij dokumenti ishin edhe pēr,faqēsuesit e Shtabit tē Pērgjithshēm tē UÇK-sē, Bislim Zyrapi dhe Kadri Veseli dhe Xhafer Jashari nga Ministria e Mbrojtjes, citon indeksonline.Bashkē,ngjitur ēshtē edhe dokumenti me strukturēn e Shtabit tē Pērbashkēt, me komandantin Agim Çekun dhe kuadro nga tē dyja palēt nēn,shkruese.Pēr marrēveshjen qē nuk u jetēsua asnjēherē Bicaj flet sonte nē emisionin “Rubikon”. /Telegrafi/

Leave a comment

Your email address will not be published.