Ja eksperti gjerman qe pritet t’i ktheje dritat ne Kosove sa paguhet per nje dite!

-12 mijē euro ditēn: Ky ēshtē eks,perti gjerman qē pritet t’i kthejē dritat nē Kosovē.Korp,orata Energjetike e Kosovēs ka publikuar nē llogarinē e saj zyrtare nē facebook pamje nga punimet, tē cilat janē duke u zhvilluar brenda bllokut tē Termo,centralit Kosova B, referuar gjendjes sē krijuar me krizēn energjetike.Lidhur me kētē, pēr vizitē iu shkoi edhe krye,shefi i kēsaj ndērmarrjeje, Nagip Krasniqi, i cili u njoftua nga afēr me punimet nē njēsinē prodhuese tē bllokut B-2. Pēr sanimin e defekteve, siç dihet, u angazhua edhe njē ekspert gjerman, ku nē pamjet mē poshtē mund tē jetē dhe ai, si njēri prej tē pranishmēve nē cilēsinē e moni,toruesit tē ‘General Electric’.

Ndryshe, ekspertiza e tij do tē paguhet rreth 12 mijē euro pēr njē ditē, ose 248 mijē euro pēr 21 ditē, pasi pēr kaq ditē ēshtē para,parē qē edhe kontrata tē ketē validitet.Ndryshe, ekspertiza e tij do tē paguhet rreth 12 mijē euro pēr njē ditē, ose 248 mijē euro pēr 21 ditē, pasi pēr kaq ditē ēshtē para,parē qē edhe kontrata tē ketē validitet.

Leave a comment

Your email address will not be published.