Fadil Nura ia kthen Bekim Jasharit, ja bën edhe një “diss”

Në takimin e fundit me drejtorët e egzekutivit të Komunës se Skenderajt, Krytari Fadili Nura sot në një farë mënyre ju ka përgjigjur kritikave të opozitës dhe ka akuzuar pushtetin e kaluar se I ka lënë borqe të pafundmë qevrisë komunale të cilën ai e drejton, shkruan rajoni.org.

Kështu pas këtij takimi ku janë cekur disa projkete kapitale që janë në fazën pergaditore të realizimt qe ai i ka premtuar gjatë fushatës zgjedhore I pari komunës në profilin e tij në facebook ka shkruar se : “Komuna ka shumë punë për të bërë, madje edhe të merremi me borxhe të trashëguara që nuk u shihet fundi, në vend se të bëjmë luftë fjalësh”. /Rajoni.org/

Leave a comment

Your email address will not be published.