Vuçiq “Selam“ Serbëve Në Kosovë, Mos Shkoni Në Ushtrinë E Kosovës, Sepse Ajo S’është Ushtria Juaj!

Aleksandar Vuçiq, gjatë një takimi me serbë të Kosovës, ka deklaruar se serbët e këtij vendi nuk duhet të shkojnë në Ushtrinë e Kosovës,

„I kam lutur serbët të mos shkojnë në Ushtrinë e Kosovës dhe të mendojnë pse është formuara ajo, cilat janë nevojat dhe qëllim e atyre që e kanë formuar“, citon “danas” të ketë thënë Vuçiq duke shtuar “se na duhet vetëm edhe një kon flikt serbo-serb “.

Leave a comment

Your email address will not be published.