Viti i Ri i c mendur! Meteorologët dalin me parashikimin e fri kshëm, presin të thyhet rekordi i

Disa pjesë të Kalifornisë kanë pasur Kri shtli ndje të bardha, pasi reshjet e borës kanë ndodhur në zonat malore përreth këtij shteti am eri kan.

Në zona tjera të Kali for nisë, ka qenë me reshje shiu dhe bubullima, duke rre zi kuar banorët të bal lafaq ohen me vërshime dhe evakuim të banorëve, transmeton Tel egr afi.

Zyrtarë të Universitetit të Kalifornisë, thonë se ekziston mundësia që reshjet e mëdha dhe të pandërprera në zonat malore në D oner Pass në Sierra Nevada, të tejkalojnë rekordin prej 4,6 metra borë që ishte regjistruar në vitin 1970.

Deri më tani këtë muaj janë regjistruar të paktën tri metra, e akoma pritet të ketë reshje gjatë 72 orëve të ardhshme.

Me tereologët presin që pjesa perëndimore të Paqësorit të goditet nga stuhia e të ftohtit, ku Or egoni ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme e në Seattle janë hapur streh imore për të pastr ehët.

Leave a comment

Your email address will not be published.