Ushtria e Kosovès pajiset me blindat dhe armè tè kalibrit te rèndè 40mm”

Kurti para ushtarëve të FSK-së, ka thënë se ekzekutivi që udhëheq ai do të trajtojë dhe zgjidh gjitha problemet që ka ushtria jonë.

Ndër të tjera, ai tha se Qeveri e Kosovës ka menduar për vëmendje buxhetore për amratimin më të specializuar.

Kryeminsitri Kurti para ushtarëve të FSK-së, ka thënë se ekzekutivi që udhëheq ai do të trajtojë dhe zgjidh gjitha problemet që ka ushtria jonë.

Ndër të tjera, ai tha se Qeveri e Kosovës ka menduar për vëmendje buxhetore për amratimin më të specializuar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *