TRONDlTESE!!! MiIaim Zeka Rra’het Per SpitaI! Ne Gjendje Te Rende…

Mirpo kesaj here nuk kishte shp’ etuar dhe aq Ieht pasi ai kishte dekI’ aruar se popuIIi shqiptar eshte vetem per shf’ aIerka dhe me nde’ gju CD’n e Ceces!Si duket nje ish koIeg i tina nje ga’ zetar nga zeri i Amerikes, EIez Biberaj, e kishte pri’ tuur momentin per te nxje’ rruur hak dhe ti sqa’ ronte disa he’ sape me MiIaim Zeken

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *