“Qeveri ma t’mirë se kjo e Albin Kurtit kurrë s’ka me pasë” A PAJTOHENI?

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi, thotë se qeveri ma të mirë sesa kjo qeveria Kurti kurrë s’ka me pasë.

Kjo për shkak se, sipas tij se po burgosen ryshfetxhinjtë dhe haraçexhinjtë.

Lajçi në një postmi në facebook, shkruan edhe për një pushtetar që sipas tij, ishte gjithçka për 20 vjet, e tash ka mbetur pa pushtet i cili ka thënë se qeveri ma të poshtër se kjo s’ka me pasë ma.

Reagimi i plotë:

Leave a comment

Your email address will not be published.