Pas testimit fizik ne pesë kazermat tona kemi organizuar testin e Inteligjencës

Në pesë kazermat tona, pas testimit fizik, kemi organizuar testin e Inteligjencës dhe Njohurive të Përgjithshme për kandidatët e konkursit për ushtarë të rinj të FSK-së.
Të gjithë kandidatëve ju uroj suksese dhe ju garantojmë se do të kalojnë vetëm më të mirët nga më të mirët.
Transparenca si dhe parimi i meritokracisë dhe mundësisë së barabartë, është moto e qeverisjes sonë!
Vazhdojmë me punë e suksese të radhës

ka dalë me një njoftim për të gjithë kandidatët për rekrut që kanë kaluar me sukses testin fizik.

Ky dikaster ka bërë të ditur se për testet e ardhshme kandidatët do të njoftohen në fillim të marsit.

“Ministria e Mbrojtjes i njofton të gjithë kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës, të cilët e kanë kaluar me sukses testin fizik, se duke marr parasysh situatën

Leave a comment

Your email address will not be published.