Memli: Cuditem qysh mundet njeri NORMAL me e desht VV-ne dhe Albinin

Memli: Cuditem qysh mundet njeri NORMAL me e desht VV-ne dhe Albinin

Memli ka bere nje deklara te te cuditshme nemision ne pressing kunder Rron GJinovcit ai tha se qysh munesh me u kon normal dhe me e dasht VV-ne kjo erdhi pasi Gjinovci tha se pas vitit 2014 pse eshte votuar PDk-ja, pranda Mmeli reagoj ne kete menyre dhe i numeroj gab imet qe po i bene Albin Kurti ne keto pak dite qev erisje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *