Lajm i mirë për punëtorët e sektorit publik, rrogat do të dalin më herët

Ministria e Financave dhe Transfereve, ka njoftuar gjithë punëtorët e sektorit publik që ekzekutimi i pagesave për ta do të bëhet tri ditë me herët se festat e fundvitit.

“Njoftohen punonjesit të sektorit publik se pagat do t’i mund ti marrin deri në tri ditë më herët për shkak të festave”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, punëtorë e sektorit publik vazhdimisht muajve të fundit kanë kërkuar rritje të pagave, por kërkesa e tyre nuk ka gjet mbështetje nga Qeveria Kurti.

Leave a comment

Your email address will not be published.