“Kurti: A po doni reduktime të rrymës apo shtrenjtim të rrymës”

Opinionistja Kimete Berisha, në një shkrim si reagim ndaj mesazhit të sotëm të kryeministrit Kurti, shkruan:

Albin Kurti: A po doni reduktime të rrymës apo shtrenjtim të rrymës?!

Pra, asnjë zgjidhje të mirë nuk e ofron.

Me gjuhë popullore, kjo do të thotë ‘Zgjedhni, a po doni me ju rreh gajtan a stupc’!

Plus, tha deri në vitin 2050 kemi me pas probleme me rrymë…që do të thotë, edhe pas vdekjes sonë!

Është një trik psikologjik që ta heq dëshpërimin me kaull: Nëse mendoni se do të vdisni, të gjitha problemet e tjera do t’u duken asgjë.

P.S. Që thoshte James Joyce: Mbylli sytë dhe shih!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *