Fotoja qe po hallakat gjithe Kosoven. Hashim Thaci neper takime zyrtare e prisnin me flamur te Kosoves ndersa tani me Kurtin ku eshte flamuri?!

-Fotoja qe po hallakat gjithe Kosoven. Hashim Thaci neper takime zyrtare e prisnin me flamur te Kosoves ndersa tani me Kurtin ku eshte flamuri?!

-Ishte kjo foto qe ngjalli shume reagime nder popull ku shumica me vrull te madh dhe pa faj komentojne prezencen e Albin Kurtit (kryeminister i Republikes se Kosoves) ne Bruksel dhe pritja qe ju be atij pa flamurin e Kosoves po i neverite te gjithe. Ndersa para shume kohesh kur Hashim Thaci ishte president i vendit kur ikte per takime zyrtare ne Bruksel e pritnin me buzeqeshje dhe me flamurin tone te Kosoves. Ja pra ky eshte dallimi mes Kurtit dhe Thacit. Po ju si mendoni si e shihni kete?

Leave a comment

Your email address will not be published.