Ridvan Berisha: U bënë 65 orë pa rrymë

Gazetari i njohur, Ridvan Berisha mbrëmë ka komentuar lidhur me krizën energjetike në vend dhe reduktimet me të cilat po ballafaqohen qytetarët.

Berisha ka treguar se ka mbeteur për 65 orë edhe ai pa rrymë.

Ai ka folur edhe për vendimin e Qeverisë për shpalljen e gjendjes emergjente dhe reduktimet.

“ Qeveria jonë, duke e shpallë gjendjen emergjente dhe duke na thënë se për 60-të ditë do të kete reduktime me gjase pa kanar hiq, a po mendoni se ky vendim është një denim kolektiv për qytetarin, një paraburgim i llojit të vet?!”, ka pytur Bersha.

Postimi i plotë i Berishës mbrëmë në Facebook:

Me sot, Qeveria jone, duke e shpalle gjendjen emergjente dhe duke na thene se per 60-te dite do te kete reduktime me gjase pa kanar hiq, a po mendoni se ky vendim eshte nje denim kolektiv per qytetarin, nje paraburgim i llojit te vet?!

Shpejt i kalojme dy muaj!

50 ore deri me tash pa rryme!

U bene 65 ore pa rryme, sot, me date: 25.12.2021!

Leave a comment

Your email address will not be published.