QTA-ja s’po di të ndalet! – Hapë tjetër pikë në këtë qytet

QTA filloi në Mitrovicë e Skenderaj me shumë pika, por duke mos u mjaftuar është zgjeruar edhe në Prishtinë.

Sot u hap edhe pika e dytë në lagjen Kodra e Trimave në Prishtinë.

Tashmë ky market ka hapur shumë pika në gjithë vendin, dhe kjo po bëhet nga puna, përkushtimi dhe çmimet më të lira në tregun e Kosovës.

QTA-ja thonë se nuk do të ndalen këtu, por do të vazhdojnë të zgjerojnë familjen e saj, e me “familjen e saj” e ka fjalen për të gjithë ju!

May be an image of 4 people, people standing, drink and indoor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *