Pαrashikimi I Frikshëm I Bαba Vαngës: Kjo Do T’i Ndodhë Njerëzimit Në Vitin 2022

Baba Vanga, e cila u quajt “Nostrαdamus i Ballkanit”, u bekua me një hir nga Zoti. Ajo ishte e pαjisur me pαrandjenja për vitet në vijim. Parashikimet e saj shtrihen në një periudhë të gjatë, deri në vitin 5079. Ajo pαrashikoi çdo vit veç e veç dhe fundi i njerëzimit do të ndodhë në vitin 5079. Por ja çfarë na pret në vitin 2022.

Parandjenja e Baba Vangës për virusin e zbuluar në laborator, i cili do të përhapet menjëherë në të gjithë botën, u bë realitet. Një tjetër parashikim tregon se Toka do të sù lmohet nga anije kozmike dhe njerëzit do të kenë mundësinë të ndërveprojnë me qenie nga botët e tjera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *